Loading color scheme

Shiatsu

Shiatsu is een manuele therapie afkomstig uit Japan waarbij met de hand- of duim, druk wordt uitgeoefend op de acupressuurpunten.

 Shiatsutherapie brengt lichaam en geest weer in balans. Shiatsu komt uit Japan maar heeft ook een link met de Chinese filosofie dat lichaam en geest niet los van elkaar ziet. Daardoor is shiatsutherapie goed inzetbaar bij zowel fysieke klachten, spanning gerelateerde klachten en klachten van emotionele aard.

Naast de basis shiatsu behandeling zijn er ook speciale receptbehandelingen en shiatsu release behandelingen die bij specifieke klachten ingezet worden. Shiatsutherapie geeft u een diep ontspannen gevoel, uw energie gaat weer stromen waardoor klachten verminderen.

In mijn praktijk maak ik gebruik van een combinatie van shiatsutherapie en acupunctuur afhankelijk van de aard van de klacht en hoe lang een klacht al bestaat. Ook de frequentie van behandelen hangt af van de soort klacht die u heeft. Samen met u kijken we wat het beste inzetbaar is voor uw klacht.

Voor een afspraak of meer informatie bel of mail naar lianne@lianneshiats.nl of 06-15346368