Loading color scheme

Acupunctuur

Bent u benieuwd wat Acupunctuur voor u kan betekenen? Neem dan contact op, dan kijken we samen naar een passend behandeltraject.


Acupunctuur is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeswijze. Hierbij wordt uitgegaan van een energetisch systeem in het lichaam. Volgens de Chinese geneeskunde is alles energie en is alles yin en yang. Het gaat om de balans tussen yin en yang en het vrije stromen van de levensenergie door het lichaam.


Door middel van een uitgebreide anamnese  en Chinese pols en/of tongdiagnostiek wordt een diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld.


Met het prikken van naalden op specifieke punten op het lichaam wordt de balans tussen yin en yang hersteld en worden blokkades opgeheven zodat de Qi weer vrij kan stromen. Uw klachten zullen verminderen of verdwijnen. Daarnaast gaat men in de Oosterse geneeswijze uit van een totaalconcept. Ook uw gehele leefwijze waaronder o.a. voeding, beweging, activiteit en ontspanning, sociaal, psychisch en mentaal welbevinden zijn belangrijk voor een goed herstel.


Voor informatie of een afspraak mail naar lianne@lianneshiatsu.nl  of bel 06-15346368