Loading color scheme

Shiatsu

Shiatsu is een manuele therapie afkomstig uit Japan waarbij met de hand- of duim, druk wordt uitgeoefend op de acupressuurpunten.


Door allerlei oorzaken zoals stress, ziekte, overbelasting, fysiek trauma/blessures, emotionele spanningen e.d. kan de energiebalans in je lichaam verstoort raken. Hierdoor ontstaan er blokkades in het lichaam en kunnen allerlei klachten ontstaan. Shiatsu is een behandelvorm waarbij door middel van acupressuur op bepaalde punten op het lichaam, het energiesysteem in je lichaam zich weer herstelt. Door druk uit te oefenen vindt tegelijkertijd behandeling van de huid, spieren en pezen, alsook stimulatie van dichtbij gelegen zenuw-, bloed- en lymfebanen plaats.


Een shiatsubehandeling brengt lichaam en geest weer in balans. Shiatsu laat je energie weer stromen waardoor klachten verminderen of verdwijnen.


In mijn praktijk maak ik gebruik van zowel shiatsu als acupunctuur. Samen met u kijken we naar wat het beste inzetbaar is voor uw klacht.


Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken mail dan naar lianne@lianneshiatsu.nl  of bel naar 06-15346368 (spreekt u s.v.p. een bericht in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug).