LianneShiatsu

Praktijk voor Acupunctuur en Shiatsutherapie

Praktische informatie

Behandeling is uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak of voor informatie kunt u mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel mij op 06 1243 9806 (bij geen gehoor spreek s.v.p. een boodschap in dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug)


Een behandeling duurt ongeveer 60 minuten en de kosten zijn 65 euro. Houd er rekening mee dat de eerste afspraak langer kan duren. Dit heeft geen invloed op de kosten.


De praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging NWP hierdoor is kwaliteit gewaarborgd. De NWP wordt erkend door zorgverzekeraars. Mijn behandelingen worden daarom gedeeltelijk vergoed via de aanvullende zorgverzekering. Informeer voor het exacte bedrag bij uw zorgverzekeraar of kijk op de link van de website van de NWP. http://www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.asp

De kosten voor een acupunctuur of shiatsu behandeling gaan niet ten koste van het eigen risico. Een doorverwijzing van de huisarts is niet nodig. Betaling is contant, er is nog geen mogelijkheid om te pinnen. Bij afzeggen of verzetten van een afspraak dit graag 24 uur van te voren doorgeven via mail of telefonisch. Dit om te voorkomen dat er kosten voor de gereserveerde tijd in rekening moeten worden gebracht.

Ik houd praktijk op woensdag en donderdag:

Rombout Hogerbeetsstraat 109 (bel12) Amsterdam

De praktijk bevindt zich op de 1e etage. Er is geen lift.


De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer.


Ik zie u graag in mijn praktijk.

Lianne van Gurp


Gegevens therapeut:
AGB code praktijk 90-58202
AGB code zorgverlener 90-049816
NWP lidnummer P 1646
KvK  54838932
Aangesloten bij de KAB Koepel Alternatieve Behandelingen                                                                                                     

shiatsu-hand-op-voorhoofd

shiatsu-hand-op-rug